• F4
  • F3
  • F1
  • F2

Vanaf dinsdag 2 juni (maar voorlopig alleen volgens afspraak) is het TRC weer open voor bezoekers die de American Quilts-tentoonstelling willen zien, de bibliotheek willen raadplegen, door de TRC-winkel willen lopen, objecten in de TRC-collectie willen bekijken, of met TRC-medewerkers willen praten. We starten ook met een uitgebreid activiteitenprogramma. We willen echter ervoor zorgen dat al onze medewerkers en al onze bezoekers gezond blijven en niet worden besmet met het coronavirus. We volgen daarom de richtlijnen van de overheid en we vragen onze bezoekers om de volgende regels in acht te nemen:

a) Laat ons van tevoren weten wanneer u van plan bent te komen en met hoeveel personen. Voorlopig is het maximale aantal bezoekers per keer vijf.

b) Als u gezondheidsproblemen ervaart die door het coronavirus kunnen zijn veroorzaakt, bezoek dan de TRC niet. TRC-medewerkers zullen van hun kant alle bezoekers vragen naar hun gezondheid.

c) Volg, wanner u bij het TRC bent, de instructies van de TRC-medewerkers over waar te gaan en met hoeveel personen (galerij, werkkamer, depot, winkel, toiletten). Houdt in het algemeen voldoende (1,5 meter) afstand van personeel en andere bezoekers.

d) Bezoekers kunnen ervoor kiezen een mondkapje te dragen; u mag uw eigen kapje meenemen, maar het TRC heeft een aantal mondkapjes beschikbaar.

e) Gebruik regelmatig desinfecterende handgels wanneer u bij het TRC bent; deze zijn op verschillende plekken in het gebouw geplaatst.

f) Wij zijn ervan overtuigd dat gezond verstand en respect voor de gezondheid van mensen, en voor hun zorgen, van het grootste belang zijn en altijd gewaardeerd moeten worden TRC-medewerkers zullen dienovereenkomstig handelen en we zijn er zeker van dat onze bezoekers dat ook zullen doen.

De openingstijden van het TRC zijn als normaal: maandag tot/met donderdag van 10.00 tot 16.00 uur, of anders volgens de TRC-agenda en/of op afspraak. In de zomer blijven we open om iedereen de kans te geven het TRC te komen bezoeken. Maar nogmaals, laat ons van te voren weten wat uw plannen zijn: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Bij voorbaat heel veel dank voor uw medewerking.


Zoek in TRC website


Abonneer u op de TRC Nieuwsbrief


TRC in een notendop

Hogewoerd 164
2311 HW Leiden
Tel. +31 (0)71 5134144 /
+31 (0)6 28830428  
info@trc-leiden.nl

Het TRC is vanaf dinsdag 2 juni weer geopend, maar voorlopig alleen volgens afspraak.

Bankrekening:
NL39 INGB 0002 9823 59
t.a.v. Stichting Textile Research Centre.

TRC Gallery tentoonstelling, 6 febr.. t/m 27 augustus 2020: Amerikaanse Quilts

facebook 2015 logo detail

 

 

Financiële giften

The TRC is afhankelijk van project-financiering en privé-donaties. Al ons werk wordt verricht door vrijwilligers. Ter ondersteuning van de vele activiteiten van het TRC vragen wij U daarom om financiële steun:

Giften kunt U overmaken op bankrekeningnummer NL39 INGB 000 298 2359, t.n.v. Stichting Textile Research Centre.

Omdat het TRC officieel is erkend als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI), en daarbij ook nog als een Culturele Instelling, zijn particuliere giften voor 125% aftrekbaar van de belasting, en voor bedrijven zelfs voor 150%. Voor meer informatie, klik hier

Voor het overmaken van giften, kunt U ook gebruik maken van Paypal: