• F3
  • F2
  • F4
  • F1

Borstpaneel (bauw) van het eiland Marken, midden 20ste eeuw (TRC 2016.0900).Borstpaneel (bauw) van het eiland Marken, midden 20ste eeuw (TRC 2016.0900).Het TRC moest helaas te lang zijn deuren gesloten houden voor bezoekers van de prachtige American Quilts-tentoonstelling. Gelukkig kunnen we vanaf dinsdag 2 juni onze deuren weer openen, maar voorlopig alleen volgens afspraak en met de afspraken zoals we die in een apart protocol hebben opgesteld, geheel in navolging van de nationale regelgeving. In het algemeen geldt dat we slechts vijf bezoekers tegelijk kunnen vewelkomen. Het is daarom belangrijk dat u ons tevoren laat weten wanneer u van plan bent te komen (zie het protocol).

Daarnaast hebben we vanaf begin juni een intensief programma van cursussen, lezingen en workshops opgezet, maar, wederom, voor slechts beperkte aantallen van deelnemers.

Het aantal bezoekers en deelnemers kan worden verhoogd indien en wanneer mogelijk en toegestaan. Nieuwe informatie zal voortdurend aan de agenda worden toegevoegd.

Voor de georganiseerde activiteiten hoeft u vooraf geen deelnamekosten te betalen, maar bieden we u de mogelijkheid om direct op de dag zelf de kosten te voldoen (er is een pin-apparaat!). U wordt wel gevraagd, conform het protocol, u tevoren aan te melden. Ons e-mailadres is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

In de komende weken zullen we, zoals gezegd, constant informatie toevoegen aan de agenda, maar misschien kunt u alvast verschillende data in uw agenda zetten. Vergeet niet u op tijd te registreren.

Dr. Gillian Vogelsang-Eastwood, directeur TRC. Zaterdag 16 mei 2020.


Zoek in TRC website


Abonneer u op de TRC Nieuwsbrief


TRC in een notendop

Hogewoerd 164
2311 HW Leiden
Tel. +31 (0)71 5134144 /
+31 (0)6 28830428  
info@trc-leiden.nl

Het TRC is vanaf dinsdag 2 juni weer geopend, maar voorlopig alleen volgens afspraak.

Bankrekening:
NL39 INGB 0002 9823 59
t.a.v. Stichting Textile Research Centre.

TRC Gallery tentoonstelling, 6 febr.. t/m 27 augustus 2020: Amerikaanse Quilts

facebook 2015 logo detail

 

 

Financiële giften

The TRC is afhankelijk van project-financiering en privé-donaties. Al ons werk wordt verricht door vrijwilligers. Ter ondersteuning van de vele activiteiten van het TRC vragen wij U daarom om financiële steun:

Giften kunt U overmaken op bankrekeningnummer NL39 INGB 000 298 2359, t.n.v. Stichting Textile Research Centre.

Omdat het TRC officieel is erkend als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI), en daarbij ook nog als een Culturele Instelling, zijn particuliere giften voor 125% aftrekbaar van de belasting, en voor bedrijven zelfs voor 150%. Voor meer informatie, klik hier

Voor het overmaken van giften, kunt U ook gebruik maken van Paypal: