• F3
  • F2
  • F4
  • F1

We leven in hoop. De corona crisis heeft het dagelijks leven in Nederland en ver daarbuiten danig verstoord, om nog maar niet te spreken over het menselijk leed dat het heeft aangericht. We weten nog niet wanneer het normale leven weer terugkeert in ons land, maar het TRC wil niet stil blijven zitten en we willen zo snel mogelijk weer het normale, ‘menselijke’ contact oppakken.

Van 17-21 augustus organiseren we een Nederlandstalige versie van de vijfdaagse, TRC Intensive Textile Course, die al sinds jaar en dag door Gillian Vogelsang wordt gegeven voor een nationaal en internationaal publiek.

Indiase sari uit Engeland, uit de collectie van het TRC (TRC 2006.0251).Indiase sari uit Engeland, uit de collectie van het TRC (TRC 2006.0251).

We gaan ervan uit dat deelnemers uit het buitenland liever nog even wachten met zich aan te melden; voor hen hebben we tweemaal de cursus ingepast in september en november. Maar in augustus blijven we ‘onder ons’.

We begrijpen ook dat u de inschrijfkosten niet meteen wilt betalen zoals dat gebruikelijk is; we vragen wel om u tevoren aan te melden (het maximaal aantal deelnemers is vijf!), maar u kunt uiterlijk op de eerste dag (17 augustus) betalen, zodat u geen enkel risico loopt mocht de corona epidemie u toch dwingen om thuis te blijven.

Voor meer informatie, een beschrijving van de cursus en aanbevelingen van vroegere cursisten, kunt u hier aanklikken. U kunt zich aanmelden bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij nemen daarop snel contact met u op.

Tot spoedig!


Zoek in TRC website


Abonneer u op de TRC Nieuwsbrief


TRC in een notendop

Hogewoerd 164
2311 HW Leiden
Tel. +31 (0)71 5134144 /
+31 (0)6 28830428  
info@trc-leiden.nl

Het TRC is vanaf dinsdag 2 juni weer geopend, maar voorlopig alleen volgens afspraak.

Bankrekening:
NL39 INGB 0002 9823 59
t.a.v. Stichting Textile Research Centre.

TRC Gallery tentoonstelling, 6 febr.. t/m 27 augustus 2020: Amerikaanse Quilts

facebook 2015 logo detail

 

 

Financiële giften

The TRC is afhankelijk van project-financiering en privé-donaties. Al ons werk wordt verricht door vrijwilligers. Ter ondersteuning van de vele activiteiten van het TRC vragen wij U daarom om financiële steun:

Giften kunt U overmaken op bankrekeningnummer NL39 INGB 000 298 2359, t.n.v. Stichting Textile Research Centre.

Omdat het TRC officieel is erkend als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI), en daarbij ook nog als een Culturele Instelling, zijn particuliere giften voor 125% aftrekbaar van de belasting, en voor bedrijven zelfs voor 150%. Voor meer informatie, klik hier

Voor het overmaken van giften, kunt U ook gebruik maken van Paypal: